persoonlijk advies?
Bel ons: +31(0)70-4300080

Rotterdam Hoogtepunten Stadswandeling

Rotterdam Hoogtepunten Stadswandeling

Rotterdam ontdekken?

Met een Rotterdamse gids met hart voor de stad wandelt u langs de bekendste Rotterdammer bezienswaardigheden. Reserveer een wandeling op elke gewenste datum en tijdstip en u komt op plaatsen die in geen enkele andere wandeling voorkomen.

Wandel met onze gidsen langs de Hoogtepunten van Rotterdam
Het stadhuis aan de Coolsingel, het nieuwe Centraal Station, De oude Haven en het Witte huis maar ook moderne iconen als de Markthal. U heeft er vast en zeker weleens van gehoord maar heeft u ze ook van dichtbij gezien?  Tijdens deze wandeling gaat u ze van heel dichtbij meemaken en met de gidsen van Rotterdamse Tours zult u overrompeld raken door de vele verhalen achter deze plekken. Rotterdam is een stad voor doeners; hier kunt u van heel dichtbij meemaken tot wat de mens in staat is en hoe zo na de oorlog een prachtige stad is herrezen.

 

Onze Rotterdam hoogtepunten stadswandeling waarin we de hoogtepunten van de Rotterdam aandoen is een ideale manier om Rotterdam te leren kennen. Maar ook wanneer u goed bekend bent met Rotterdam zult u veel nieuws te horen én te zien krijgen.

De rondleiding bevat meerdere thema’s, na 1,5 of 2,5 uur voelt u zich Rotterdam expert. Wij kunnen uw stadswandeling ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 1 ½ uur
  • Prijs: € 13,50 per persoon (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €13,50 p.p vanaf 6 personen 1,5 uur
  • 6-19 personen 13,50 pp incl. BTW
  • 20 > personen 12,00 pp incl. BTW
  • Professionele prive gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip
[RICH_REVIEWS_SHOW category="page"]

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

[RICH_REVIEWS_FORM]

Contact