persoonlijk advies?
Bel ons: +31(0)70-4300080

Rotterdam Hoogtepunten Fietstour

Rotterdam Hoogtepunten Fietstour

Rotterdam ontdekken? Hoe kan dat beter dan met de fiets?

Met onze hoogtepunten fietstour krijgt u van ons een stevige fiets en trekt u samen met onze “fietsgids” erop uit. Doordat u fietsend veel meer van Rotterdam te zien krijgt dan tijdens een wandeling is de hoogtepunten fietstocht zeer geschikt om de stad in twee uur tijd te leren kennen.

Fiets met onze gidsen langs de Hoogtepunten van Rotterdam
Rotterdam; havenstad, stad met de enige skyline van Nederland en stad van hard werken. Allemaal thema’s die onze gids met liefde behandelt tijdens deze fietstocht. U verzamelt op een centrale plek waar u een stevige fiets toegewezen krijgt en daarna laat u zich leiden door onze gids. Rotterdam is nooit af, er wordt altijd gebouwd en vanuit het zadel valt dat pas echt op. Wij van Rotterdamse Tours hebben een veilige route ontwikkelt die voornamelijk over fietspaden leidt.

Onze Rotterdamse Hoogtepunten Fietstour waarin we een groot aantal hoogtepunten van Rotterdam aandoen is een ideale manier om een goed beeld van Rotterdam te krijgen. Wij weten het zeker; na afloop stapt u met groot ontzag en veel nieuwe inzichten over de havenstad af.

Deze fietstour bevat meerdere thema’s, na 2 uur heeft u het gevoel Rotterdam in zijn totaliteit te hebben leren kennen. Wij kunnen uw fietstour ook verzorgen in het Engels, Duits en Frans.

  • Tijdsduur: 2 uur
  • Prijs: € 27,50 per persoon (incl. Fietshuur + Gids) (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf een centrale locatie in het centrum of tegen meerprijs vanaf elk andere locatie in Rotterdam centrum.

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €27,50 p.p vanaf 6 personen 2 uur
  • 27,50 pp incl. BTW
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip
  • Talen: Nederlands, Duits en Engels
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
[RICH_REVIEWS_SHOW category="page"]

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

[RICH_REVIEWS_FORM]

Contact