persoonlijk advies?
Bel ons: +31(0)70-4300080

Architectuurwandeling Rotterdam

Architectuurwandeling Rotterdam

Ontdek de architectuur van Rotterdam

De gidsen van Rotterdamse Tours hebben elk zo hun vakgebied en met trots presenteren wij u onze architectuurwandeling. De Markthal, het Centraal Station, de Erasmusbrug, het gebouw van de Holland Amerika Lijn of de Kubuswoningen. De architectuur van Rotterdam is vermaard en onze gidsen vertellen u er graag meer over.

Door de oorlog is Rotterdam een andere stad geworden. Toch zijn er nog vele bouwwerken uit de vooroorlogse periode die het stadsbeeld mede bepalen. Hierdoor kent Rotterdam een grote verscheidenheid aan bouwstijlen. Rotterdam kent vele pareltjes; soms moeten we even wat verder lopen maar onze gidsen leiden u graag de weg.

Het mooie van onze architectuurwandeling is dat het eigenlijk ook een historische wandeling is want de gebouwen in Rotterdam vertellen hun eigen verhaal; ze vertellen wat er vooraf ging aan hun ontstaan. Hoe het bombardement het aanzien van de stad voor eens en voor altijd heeft veranderd. Onze gidsen vertellen u tot waar de verschrikkelijke brand als gevolg van het bombardement heeft gewoed. Bij deze zogenaamde brandgrens houdt de oude bebouwing op en begint de nieuwere bebouwing. Er is zoveel te zien in Rotterdam dat deze wandeling alleen als twee uur durende wandeling te reserveren is; u zult zich geen seconde vervelen en geen minuut spijt hebben voor de architectuurwandeling gekozen te hebben.

De architectuur rondleiding is bij uitstek geschikt voor de liefhebber van cultuur. Na 2 uur bent u perfect op de hoogte van de bouwgeschiedenis van Rotterdam.

  • Tijdsduur:2 uur
  • Prijs: € 17,50 per persoon (minimaal zes personen)
  • Tijdstip: Elke gewenst tijdstip
  • Startpunt: Vanaf elke gewenste locatie in het centrum

Bent u met minder dan 6 deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

V.a. €14,50 p.p. vanaf 6 personen 1,5 uur
  • 6 -19 personen 14,50 pp incl. BTW
  • 20 > personen 13,00 pp incl. BTW
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip
  • Talen: Nederlands, Duits en Engels
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
[RICH_REVIEWS_SHOW category="page"]

Hier kunt uzelf een beoordeling van onze tours achterlaten

[RICH_REVIEWS_FORM]

Contact